PartyBand
Goed Verhaal
'sinds 1998'
Boek ons hier!

Allround Coverband voor uw Bruiloft boeken


Heb je de informatie gelezen, de video bekeken en de muziek beluisterd, en spreekt het je aan? Wil je je bruiloft of feest extra leuk maken met livemuziek, gespeeld door een fantastische feestband? Dan is het eenvoudig: boek coverband Goed Verhaal!
Het boeken gaat heel eenvoudig en kan op verschillende manieren: telefonisch, per mail of via de site. In alle gevallen zal er overigens worden gevraagd om je telefoonnummer, omdat het nu eenmaal prettig is om bepaalde zaken te kunnen doorspreken. Alle afspraken en definitieve kosten worden altijd schriftelijk per e-mail bevestigd.

Zaken die wij als band willen weten zijn bijvoorbeeld: de locatie en omvang van de zaal waar je je bruiloft of feest houdt, welke faciliteiten daar aanwezig zijn (een podium, zaalversterking, de stroomvoorziening enzovoort) en hoeveel mensen je op je feest verwacht. De exacte speeltijden worden in overleg met jou bepaald, zodat we rekening kunnen houden met bijvoorbeeld het diner en eventuele sketches tijdens de bruiloft, sprekers en presentaties tijdens een bedrijfsfeest, of de strakke planning van een festival. Het is en blijft natuurlijk jouw feestje!

Daarnaast biedt Goed Verhaal we de mogelijkheid om een aantal liedjes speciaal voor jouw trouwerij of bedrijfsfeest aan te vragen. Zie voor meer informatie daarover de pagina Bruiloft Repertoire. Ook daarbij kunnen we je van advies dienen.
Boek Goed Verhaal als de coverband voor uw bruiloft

Een avond vol live muziek


Wat kun je verwachten van een avond met allround coverband Goed Verhaal? Nou, uitstekende livemuziek natuurlijk!

Ons repertoire is uitgebreid en zeer uiteenlopend, en dus geschikt voor alle gelegenheden. We spelen alles van funk en soul uit de seventies, via de glitterende discoballen van de jaren tachtig en pop- en rockhits uit de jaren negentig, tot de nieuwste dance- en R&B-hits. Stevie Wonder, The Temptations, Phil Collins, Anouk, Pharrell, Madonna, Jessie J, Amy Winehouse, Maroon 5, Tina Turner, Lenny Kravitz, Black Eyed Peas, Donna Summer, U2...you name it. Daarmee maken we van iedere feest een sensatie, of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest!

De lijst met muziek die we voor je gaan spelen wordt altijd in overleg met jou opgesteld om te zorgen dat die optimaal bij je feest past. En een liveband met zo’n repertoire kan natuurlijk alle kanten op! Wil je een wat rustiger begeleiding tijdens het diner? Prima. Wil je vanaf het eerste nummer de dansvloer vol hebben? Nog beter. Tijdens het boekingsproces worden alle mogelijkheden en kosten uitgebreid met je besproken en kun je je voorkeuren aangeven.

Naast ons zeer uitgebreide standaardrepertoire bieden we ook de mogelijkheid tot het aanvragen van verzoeknummers, bijvoorbeeld dat ene speciale liedje waarmee je de dans op je trouwerij wilt openen of je geliefde wilt toezingen. Bel ons om te overleggen en te informeren naar de mogelijkheden. Jij vraagt, wij spelen!
Stacks Image 13
Stacks Image 15