PartyBand
Goed Verhaal
'sinds 1998'
Boek ons hier!

Voor een onvergetelijk trouwfeest!


Uw trouwdag is een van de meest speciale dagen van uw leven. U besteedt veel zorg aan de locatie waar u het feest viert met familie, vrienden, bekenden en ander genodigden. Daarnaast worden met veel zorg de uitnodigingen, corsages, kleding, trouwauto en andere dingen zorgvuldig uitgezocht en geboekt.

Maar wat is een trouwfeest zonder een goede band?


Een goede, allround band maakt uw trouwdag tot een onvergetelijke ervaring! Coverband Goed Verhaal weet als geen ander hoe wij het u en uw gasten naar de zin kunnen maken. Op uw feest zullen zowel jong als oud vertegenwoordigd zijn en zal de muziek op de avond, buiten uw persoonlijke smaak, zeker ook uw gasten moeten aanspreken!

Ons repertoire bestaat uit muziek van de jaren '70 tot de Zero's. Jong en oud zullen zich aangesproken voelen door de variatie in muziek die wij te bieden hebben! Van klassieke hits van Abba of Michael Jackson tot de nieuwste hits van Robbie Williams of Daft Punk. U vraagt en wij spelen!

Een speciale song voor het bruidspaar!


Ieder koppel heeft wel een liedje waar ze een speciale herinnering aan hebben. Een liedje wat te horen was tijdens een eerste ontmoeting of misschien een speciale song die terug doet denken aan en speciale gelegenheid die u samen heeft beleefd. Goed Verhaal studeert, speciaal voor uw trouwfeest, dit nummer in en zal het tussen het repertoire door spelen om uw trouwdag en het feest nog specialer te maken!

Wilt u eventueel naast een band ook een extra DJ inhuren? Wij kunnen u de combinatie ook aanbieden waarbij de DJ afwisselend met de band uw avond van feestelijke muziek voorziet.

Neem voor meer informatie contact met ons via: info@goedverhaalonline.nl
De beste bruiloftband, band voor trouwerij, band voor huwelijksfeest
live band huwelijk, band huwelijk kosten, band huwelijksfeest
Stacks Image 15